ZeXx86 wrote:
Ahoj,
budou to vibrace urcite od vrtulky. Podle popisu to vypada, ze hridel ma vuli. Pokud je nova/urcite rovna, tak to muze zpusobovat prave problem, ze tou vuli zacne cela hridel rezonovat a to uz je pak velmi spatne.
Doporucuji dat nove loziska do domku vrtulky a nebo i cely domek vrtulky, pokud ma neco uz za sebou. Starsi verze domku vrtulky mely problemy, ze praskaly a nebyly tak odolne. Novsi uz jsou lepsi. Dulezite je dotahnout domek tak akorat, ne moc, aby se ty plasty prohybaly a kladka sla ztuha a ne malo, aby to dobre drzelo.
Díky, zkusím mírně povolit/dotáhnout šrouby v domku, i když kladku i hřídel jsem kontroloval bez řemenu, zda chodí lehce.
Ještě mě napadá, původně byla ložiska zalepená, ale byla to pakárna je sundat z hřídelky, tak jsem se rozhodl je nelepit, protože mi připadlo, že jdou na hřídelku nasadit docela těsně, tak nevím.
No a že se ptám znovu k těm vibracím s rostoucími otáčkami. Zde jsem rychle pohledal tvůj příspěvek a chci se zeptat zda se to podařilo systémově vyřešit.