Mě se právě zdá, že jsou (+-) stejná. Když si představím tolerance (třeba když testerem změřím tři stejná serva), tak rozdíl v rychlosti 0,05s tam je vždycky. Proto mám pořád cukatůru tam dát tu jednu 430. Přeci bezpádlo stejně musí řešit náklon dle gyra a podle toho jednat a ovládat serva ne?
Koukal jsem takto před časem na asi 7 ks stejných serv, zapojil jsem si na jeden kanál tři serva stejného typu, na páky přilepil ukazovátka a sledoval jak se chovají a snažil jsem se vybrat dvě stejná a musel jsem dělat velký kompromis... Bylo to do malého ale rychlého Jetu na elevony a tam je milimetr rozdíl ve výškovce velký problém. Potřeboval jsem aby chodily stejně a hlavně při rychlých pohybech. Pravda, to byly analogy 9g, ale i takové se na heli dávají. Škoda že se mi fakt nechce vymontovávat ty dvě zbývající 416, že bych na ně taky mrknul.
Říkám si, že pokud např. vezmu za kolektiv vzhůru, tak na heli působí různé síly, vítr, aerodynamický odpor (třeba ocas díly odporu trubky brzdí při pohybu) atd. Tedy Spirit bude stejně vyrovnávat, a jestli bude kvůli tomu servu muset dát o jedno procento více síly, tak ho prostě dá ne?
Zajímal by mě názor ZeXxe jako vývojáře Spirita, jak moc to bude vadit.
Mě se to stejně chce zkusit s tím jiným typem, aspoň budu vědět. Jediné co by mě zastavilo ještě před pokusem, kdyby ZeXx striktně prohlásil že to nejde.