Arcicorsa wrote:
Millo wrote:
Pouzivam gov.store. To poskocenie bolo pro nizsich otackach - kazdopadne to zatial neriesim, chce to viacej strartov a takisto pozrem analyzator pripadne skusim povolit listy hl.rotoru.
YEP regulátory mám na všech heli a to zásadně v režimu Gov. Store (nestačí to jen nastavit na kartě, první roztočení rotoru se provádí "kalibrace" , je na to postup, proštudovat manuál
) .. Pak se škubání nekoná a otáčky drží jako přimrzlé dveře u Š. 120
..
omg, este raz diky za velmi uzitocnu radu! YGEcko pouzivam od miniprotosa, je tomu cez 4 roky, viem ako sa nastavuje gov.store.
Takze upresnim to este raz. Tie prve starty, asi som sa zle vyjadril, chvost heli sa doslova pootocil o cca 20-30stup. No, snad uz dalsi príspevok nebude o tom ako funguje yge regl a ako sa ho ma clovek naucit nastavovat..
Este raz opakujem, bol to to postreh z prvych startov, kde este nebola ani optimalna hodnota gyra - treba citat, takze to nebudem riesit teraz, ale az, ked sa to bude opakovat po nastaveni bezpadla.
Snad sami dnes podari dat par startov..
Edit: tak po dalsich 3 startoch gyro nastavene a chvost je ok, pravdepodobne som na zemi predtym hrabol do smerovky a ked nabehli otacky, heli sa pootocila do ziadanej pozicie..