Ahoj, mám už od roku 2015 trex 450L dominátor a už od počátku mám problémy s divným kývavým pohybem, který je jako osmice na jízdním kole, jenže já mám osu otáčení kolem hl. rotoru. Dříve jsem to neúspěšně řešil a pak model ležel na skříní. Nyní opět každý rok pár dní věnuji tomuto modelu a pokouším se najít problém.Původní align hlavu jsem vyměnil za tarot-výsledek stejný.Nyní jsem z align a tarot hlavy udělal jednu-vše pasovalo-problém stejný. Listy jsem kontroval na váze- váha stejná.Těžiště listů vůči sobě lépe udělat neumím- je to nejlíp to umím.Zkoušel jsem i jiné 2 páry listů-problém stejný.Zkoušel jsem listy mezi sebou přehazovat - problém stejný.Zkoušel jsem rozhazovat stopu listů všude možně-problém stejný.Nyní na radu kamaráda hledám chybu ve spiritovi.
Zkoušel jsem změnit frekvenci serv z 200hz na 100hz-dle kamaráda by to mohlo mít vliv-problém stejný.
Mám setové serva align ds416m-nové.
Chtěl jsem se zeptat zda opravdu nemůže být chyba buď v nastavení spirita nebo samotné regulační smyčce? Je možné jednotku zaslat ke kontrole nebo ji sám nějak diagnostikovat?Jednotka je z roku 2015 vezre sw.1.0.25.1
Můžete prosím poradit?
Přikládám video.Bohužel na videu to není tak výrazné, ale jde to zachytit.Hlavně u konce pokud se budete dívat na ocasní trubku.
https://www.youtube.com/watch?v=uFn-iYeCxQk