kolaCZek wrote:
Tak nastaveno a pripraveno na zitrejsi zalet.
Jenom mam dotazik ohledne BT aplikace. Sice muzu nastavit cokoliv a zmena se ihnad projevi, ale jak ji zapisu natrvalo?
A taky se mi stala jedna neprijemna vec... Sice jenom jednou, ale i tak jsem se trochu lekl. Kdyz jsem zavrel nastavovaci aplikaci, tak se klasicky objevila hlaska o zapisu zmen. Kdyz jsem klikl na "Ulozit", tak se roztocil motor. Regulator byl zkalibrovany a satelit byl sparovany s 0% na kanalu plynu (failsafe - 0% plynu). Rychle jsem odpojil aku, tak nevim, jestli slo ovladat serva nebo jestli vse vytuhlo. Bez listu to bylo v pohode, ale nerad bych, aby mi to pri nastavovani na letisti nafackovalo.
V mobilni aplikaci se ukladani provadi v zalozce Spojeni (tohle se musi predelat).
To je neprijemne. O popisovanem problemu jsem zatim neslysel, za par let vyvoje zatim nikdo nic takoveho podobneho nehlasil. Takto rici zatim nemohu, kde by mohl byt problem.
Ukladaci proces bohuzel vyzaduje odstaveni zpracovani vsech preruseni, takze je to trochu problematicke a zavisi na rychlosti komunikace s PC.
Proto netvrdim, ze to nemuze byt chyba ani u nas i kdyz by to bylo poprve.
Ve verzi 1.0.23 se ale vylepsilo par veci ohledne ukladani ve spojitosti se satelity. Tady se jiz resi tento problem trochu jinak.
Pokud by se to objevilo znovu, dej prosim vedet.