To jsou čínské potenciometry ty něco vydrží
.
Jinak jsem se dnes zase dostal na chvilku si zalétat a ladil jsem tu vrtulku. Nastavení je teď následovné Dynamika 10, zpoždění 0 , znásobení 125% a zisk v rádiu i diagnóze 85% . Vrtulka je teď tak nabroušená ze bych na ní mohl hrát jako na strunu kdybych brnknul do ocasní trubky
je to super a zasekává to perfektně. Ovšem aby to nebylo tak snadné tak se mi vyskytl menší problémek.. Radši jsem to nakreslil protože takhle písmenkama se mi to blbě popisuje, obrázek je jako ze školky ale myslím že to problém vystihlo.. Dělá to jen když dokončím obrat v tom postavení jak je vyobrazeno ve všech jiných pozicích je to dokonalé, prostě se trochu stočí po větru. Už jsem neměl čas to moc ladit protože jsem spěchal do práce na noční ale vyzkoušel jsem aspoň ubrat zisk a nějaké zlepšení jsem nepozoroval. Ovšem zamyslel jsem se co jsem změnil protože minule to bylo OK a hrál jsem si mechanicky s vrtulkou (dělal jsem úpravu podle petrct) a neuvědomil jsem si že se změnila středová poloha a když je páka serva kolmo (v neutrálu) tak vrtulka mírně táhne ocas doprava (tam kam mi to ujede při tom bočním větru).. Už jsem neměl čas to poladit ale myslíte že by tím mohlo být to ujetí ocasu, nebo jsem dal někde už něčeho moc? Přegyrované to není, i v rychlých zatáčkách to ani nezakmitne. Třeba už jste to řešili a potvrdíte mi mou domněnku
.. Tak obrázek nejde
píše to maximální velikost přílohy a to má jen 20kB, tak jinak