To je perfektní podpora, děkuji. Do SZ napíšu e-mail, zkusíme ten pokus s FW bez ukládání, otestuju a uvidíme jestli to bude jiné. Kdyžtak bych modul poslal, to se domluvíme potom.
Už si to nepamatuju přesně (hned zkraje jsem se na to nesoustředil), ale mám pocit že hned ze začátku se modrá rozsvicela okamžitě po inicializaci Spirita, to teď určitě nenastává nikdy. Minimálně o něklik sekund, ale i o desítky sekund později.
Ještě se zeptám, ta inicializace GeoLinku by nastala, i kdyby GeoLink byl připojen pouze na napájení? Tj. bez spolupráce se Spiritem? V tom případě bych ještě udělal pokus s napájením Geolinku z 2s LiFe baterie, bez datového vodiče (odpovídající konektor mám). Tím bychom vyloučili ovlivnění něčím jiným - ať už napájením palubní sítě (mám tam externí BEC a nejde to jednoduše přepojit na baterii), nebo i třeba datovým vodičem od Spirita.
A ještě, jestli mohu poprosit o výklad těch modrých blikání - co znamená krátké probliknutí na začátku, potom to blikání před trvalým rozsvícením a potom to trvalé svícení. Taková informace by se možná hodila všem (jako že by věděli co se děje
).