Jo trochu počítám, že to bude peklo, ale myslím, že mám kolem sebe šikovné lidí TomášN a další, kteří evetuálně pomohou.
Peníze jsou trochu až na druhém místě. Q7 asi stačí, X9Dplus je asi ideál a Horus už je moc peněz. Ale i to by šlo, kdyby tam byli nějaké výhody. Takže zatím předpokládám X9Dplus.
Určitě a to je podmínka, že chci lítat na spotřebu. Takže to musí umět měřit Ampery (asi, to je třeba to co nevím), to co vím, tak z mého reglu nedostanu žádné informace. Starý Roxy Robie, nebo tak nějak. Takže je otázkou jestli čidlo, co jsem koukal tak je do 150A, to mi stačí velikost Rex 550 a nebo nový regl, čemu bych se zatím rád vyhnul, ale úplně to nevylučuji. Jo a taky bych chtěl, aby mi rádio říkalo vylítaná mAhodiny.
Co se týká přijmače, tak jeden klidně velkej, do 550 a tady plná telemetrie, případně nějaká záloha v druhém příjmači (jako satelit u spectra). Druhý přijmač malý do 250, tam nemusí být plná telemetrie, ale aspoň spotřeba jo. Možná časem bude nějaký malý letadlo, tak aby šlo i to.
Děkuji
_________________ Netopyr
XL V2 700, Devil 380, Spirit GTR, Spirit RS, Spirit 2, Sir Edmunt Race, Bublinky, DS 12 a NETOPÝR
|