Ahoj, po delší době potřebuji opět poradit.
Předcházející problém je snad už ok(ťuk ťuk ťuk)
Dnes jsem lítal s trex550L a všiml jsem si že po přistání je smykátko vrtulky úplně u trubky.Tak jsem ho kniplem přesunul na střed a ejhle ono to samo pomaličku přejelo k trubce(heli byla na zemi, vypnutý motor a jen zapnutá baterka a ventilátor na esc) znovu jsem pohýbal smykátkem do jiné polohy a opět se přestěhovalo k trubce.
Lehké vibrace od větráku byli cítit po celé heli tak mě napadlo ho vypnout a smykátko se už nestěhovalo pak jsem větrák zapnul a zkoušel znovu pohýbat smykátkem do jiné polohy a už se nic nědělo.
Ani když jsem přišel na letiště a zapnul helinu před startem také se nic nedělo.Dělá to po přistání a za letu žádný drift nepozoruju.Podotýkám že byl velký hic tak jestli to není teplotou ve spiritovy(ono některé jednotky mi dříve driftovali i při nízkých teplotách).
Myslím že servem to nebude má 18 letů, je to setové BL855H align.??Smykátko je u trubky snad vždy po přistání ale pohybu jsem si všiml až dneska.Pohyb je pomalý a plynulý.
Zrovna se zeptám ještě na jednu věc.Hned po 550L jsem šel lítat s 450L a v jedné zatáčce mi škubl ocas tam a zpět a pak už ne.Pak jsem dal druhou baterku a udělalo to samé jen velmi jemně a pak už zase ne.Servo je align DS455M má za sebou 139 letů.Tam bych to viděl na vydřený poťák co myslíte?
Prosím o vaše názory.Děkuji.