Třeba to ještě nekomu pomůže... Letové režimy mám nastaveny jak jsem zvyklej, včetně gyra pro každý letový režim jinak (používám HOLD, NORMAL, IDLE1,IDLE2 a IDLE3). Nejdříve jsem si založil novou funkci, která se jmenuje např. MIX GYRA. Není ovládána spínačem, ani trimem. Ve volných mixech si udělám dva globální mixy, které mají oba shodně jako "Master" nastaven "Gyro senz.", jako "Slave" novou funkci "MIX GYRA". První mix (záchranný) hlavní hodnota -100%; ovládaný vratnou páčkou Si v horní poloze; křivka 3 body: +100 0 -100; Master link - ; slave trim +; Trim a dual rate neaktivní. Druhý mix (bez záchrany aktivní mimo záchranu); hlavni hodnota 100%; ovládaný Si v dolní poloze (aretována pružinou); křivka 3 body: +100 0 -100; Master link - ; slave trim +; Trim a dual rate neaktivní. V přiřazení serv mám na kanál 6 MIX GYRA místo Gyro senz. !! (Gyro senz. mám na 10. kanálu) Mixy kopírují hodnoty z funkce Gyro senz. do funkce MIX GYRA. Jeden do části HL, druhý do rozsahu zachrany. Funguje pro všechny režimy, včetne trimů, ladění a pod. v nastaveních funkce Gyro senz. Kdyby něco, klidně pište do SZ
(DC-24, ale předpokládám u ostatních Jeti DC/DS možnosti stejné)
Attachment:
NovaFunkceMG.jpg [ 326.51 KiB | Viewed 1106 times ]
Attachment:
PrirazeniServ.jpg [ 303.81 KiB | Viewed 1106 times ]
Attachment:
NoveMixy.jpg [ 273.52 KiB | Viewed 1106 times ]