|
It is currently Sun 24. Nov 2024 4:35:38
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
Camilo
|
Posted: Fri 08. Jul 2016 19:21:26 |
|
|
zdravím.Chtěl bych se zeptat jakým způsobem-poskočení cykliky,jednotka signalizuje při inicializaci,že se v předešlém letu stala nějaká vážná chyba? Dnes jsem si dal 2 lety,jen při prvním jsem jednou cvaklul záchranu(díky za ní),jinak jsem nezaznamenal žádné anomálie.Přišel jsem domů a připojil Spirita k noťasu stím že nahraju nový firmware,Software mi oznámil že je k dispozici záznám z předešlého letu-nízké napětí bec a výpadek signálu přijímače!-Vrtulník létal jako vždycky,opravdu jsem si ničeho nevšiml a po každém zapnutí modelu cyklika poskakovala taky stejně. Jelikož mám novou přijímačovou baterku Turnigy LiFe 2S ,tak jsem po aktualizaci firmware spustil test BECu a ten byl bez problémů. Díky
|
|
Top |
|
|
ZeXx86
|
Posted: Fri 08. Jul 2016 20:15:19 |
|
|
Site Admin |
|
Dobrý den,
v případě, že je dostupný záznam z předchozího letu cyklika poskočí odlišným způsobem - výškovkové servo se hýbe proti pohybu křidélkových serv a navíc 2x rychleji, než je tomu běžným způsobem.
Pokud je tam hlášení o ztráte signálu, může jít o moment, kdy se vypne např. vysílač předtím, než se vypne model. Pak přijímač ztratí signál. Vždy by se měl vypnout vysílač až po modelu. Mohlo jít také např. o statický výboj, který přijímač ruší - může jít jen o start a přistání.
_________________ Spirit System developer
|
|
Top |
|
|
Camilo
|
Posted: Fri 08. Jul 2016 20:50:49 |
|
|
|