It is currently Sun 24. Nov 2024 4:35:38

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Fri 08. Jul 2016 19:21:26 

zdravím.Chtěl bych se zeptat jakým způsobem-poskočení cykliky,jednotka signalizuje při inicializaci,že se v předešlém letu stala nějaká vážná chyba?
Dnes jsem si dal 2 lety,jen při prvním jsem jednou cvaklul záchranu(díky za ní),jinak jsem nezaznamenal žádné anomálie.Přišel jsem domů a připojil Spirita k noťasu stím že nahraju nový firmware,Software mi oznámil že je k dispozici záznám z předešlého letu-nízké napětí bec a výpadek signálu přijímače!-Vrtulník létal jako vždycky,opravdu jsem si ničeho nevšiml a po každém zapnutí modelu cyklika poskakovala taky stejně.
Jelikož mám novou přijímačovou baterku Turnigy LiFe 2S ,tak jsem po aktualizaci firmware spustil test BECu a ten byl bez problémů.
Díky

Profile  

PostPosted: Fri 08. Jul 2016 20:15:19 
Site Admin

Dobrý den,

v případě, že je dostupný záznam z předchozího letu cyklika poskočí odlišným způsobem - výškovkové servo se hýbe proti pohybu křidélkových serv a navíc 2x rychleji, než je tomu běžným způsobem.

Pokud je tam hlášení o ztráte signálu, může jít o moment, kdy se vypne např. vysílač předtím, než se vypne model. Pak přijímač ztratí signál. Vždy by se měl vypnout vysílač až po modelu.
Mohlo jít také např. o statický výboj, který přijímač ruší - může jít jen o start a přistání.

Profile  

PostPosted: Fri 08. Jul 2016 20:50:49 

díky moc

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour