|
It is currently Sat 23. Nov 2024 21:57:27
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
vlol
|
Posted: Wed 15. Jun 2016 18:33:46 |
|
|
Zdravím, pořídil jsem si WiFi-Link modul a teď jsem se do něj pokoušel nahrát nový SW umožňující nastavení Spirita. Nejprve jsem zkoušel verzi pro Windows (na Windows Pro 64-bit), ale bez úspěchu: probliklo několik CLI oken, utilitka vypsala zprávu, že vše proběhlo bez problému, ale verze WiFi-Link v browseru byla stále 1.0.0. Zkusil jsem to opakovaně (s různým odpojování/připojováním), ale se stejným výsledkem. Nakonec jsem použil verzi pro Linux v Ubuntu 14.04 LTS - bylo jen třeba doinstalovat curl, ale pak se verze 2.0.2 do modulu nahrála bez problémů.
btw - v nastavení jsem neviděl analýzu vibrací a BEC-test, hledám špatně nebo budou tyto funkce doplněny časem?
|
|
Top |
|
|
ZeXx86
|
Posted: Wed 15. Jun 2016 18:45:04 |
|
|
Site Admin |
|
Dobrý den,
problém je způsoben velmi pravdepodobně jen tím, že si prohlížeč uložil do cache starou verzi. Takže stačilo zmáčknout F5 nebo Cache smazat ručně. Ve skutečnosti tam tedy byla 2.0.2 i na windows, jen stačilo obnovit stránku. Některé prohlížeče si stránky do paměti rády ukládají. Jen je na to třeba pamatovat vždy po aktualizaci modulu.
Analýza vibrací i BEC tester přibude s další aktualizací.
_________________ Spirit System developer
|
|
Top |
|
|
vlol
|
Posted: Wed 15. Jun 2016 18:59:39 |
|
|
Děkuji za rychlou odpověď. Možné to je, v Linuxu jsem verzi před spuštěním utilitky už nekontroloval. Ve Windows jsem ale mezi jednotlivými pokusy (asi šesti) vypínal/zapínal Spirit+WiFi a opakovaně se připojoval k síti Spirit. IP jsem do prohlížeče také zadával několikrát, není to tedy tak, že bych měl prostě trvale otevřenou stránku v prohlížeči. Možná by bylo užitečné dát upozornění na refresh stránek do návodu. Ale hlavní je, že teď všechno funguje. Díky.
|
|
Top |
|
|
ZeXx86
|
Posted: Wed 15. Jun 2016 19:02:32 |
|
|
Site Admin |
|
Není zač, bohužel prohlížeč si to může pamatovat po celou dobu, dokud se nevyvolá znovu načtení stránky.
Ano, raději to přidáme do poznámky.
_________________ Spirit System developer
|
|
Top |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|