Ahoj,
nejdřív VELKÉ díky Petrovi. Dnes jsem ho navštívil, děkuji za čas. Děkuji za přístup. Děkuji za spoustu rad a zkušeností, které mi předal. Takovým lidem líbat ruce a platit zlatem. Dnes jsem udělal velký krok ve svém heli životě. Ještě děkuji za skvělou kávu
.
Dle jeho vyjádření jsme nenašli nic zásadního co by mohlo, nebo mělo způsobovat zmiňované potíže. Co jsme změnili je limit serva vrtulky, geometrie hlavy, hodnota 75 je málo, zkusím nějak vymyslet přepákování, ale zřejmě to nepůjde. Takže hodnota bude muset zůstat. Budu muset ještě dorovnat cykliku a páku serva. Ale shodli jsme se na tom, že by to nemělo mít vliv na stabilizaci a záchranu. Potom doma jsem ještě našel ohlou příčnou hřídel, hned jsem ji vyměnil. Byl jsem lítat, a problém je stále. Nelétám už stabilizaci, ale zkouším to na záchranu. Kdy se heli vydá pod mírním úhlem doprava nahoru. Ve chvíli kdy zavisím se stabilizací, jde pouze rovně nahoru.
Určitě vše ještě mechanicky nastavím a zkontroluju. Čekám na digitální měřič úhlů listů, jak dorazí jdu na to. Dnes jsem viděl, že to bez něj nejde.
Přesto prosím, jestli ještě někoho něco napadne budu rád.
Ještě jednou dík Petrovi a přeju brzké uzdravení.
Děkuji
Netopyr
PS: jestli mohu nějak pomoc s řešením, velmi rád podstoupím skoro cokoliv