Ahoj, děkuji za reakci, jestli mohu budu přemýšlet nahlas:
a,nastavení piruet, jestli se nepletu, tak buď mám zaškrtnuto nebo ne. Pokud bych měl údaj špatně, tak by záchrana vždy fungovala obráceně? Takže by místo nahoru šel dolů? Je to tak, nebo se to může projevovat i jinak? Opravdu nevím. Navíc optimalizaci mi nastavoval zkušenější kolega, věřím, že je správně. Mohu klidně i vyzkoušet, ale troch se bojím co to vlastně má udělá. b, vibrace jsme vyloučili, aspoň u mě. c, je velmi zajímavé, je nějaká doba po jakou nesmím s heli hýbat? Nebo je nejlepší dát heli na místo startu, připojit baterku a letět? Mám trochu problém s kabinou, špatně se mi nasazuje a potřebuju s heli hýbat. Určitě nevylučuji, že je to možný problém, hned jak půjdu lítat vyzkouším. Ale jen připomínám stav, kdy stabilizace funguje, chvilku lítám a tahne to do strany, se stabilizací to vyrovnám do visu a vše je ok. Ale taky bych si uměl představit, že je ten problém. Jinak u zmiňovaného letu, nedošlo k ničemu jako dotyk s podlahou, mezipřistání, nebo něco podobného.
Jestli to vypadá, že se nějak zlobím, nebo prudím, tak se omlouvám. Beru to jako diskuzi kamarádů co se snaží pomoct. Jestli to vypadá někdy jinak, tak mě to mrzí a rozhodně to tak nemyslím. A OMLOUVÁM se.
Všem moc děkuji za pomoc. A jsem vděčný.
Netopyr
_________________ Netopyr
XL V2 700, Devil 380, Spirit GTR, Spirit RS, Spirit 2, Sir Edmunt Race, Bublinky, DS 12 a NETOPÝR
|