Habásek wrote:
Na funkci to vliv mít asi nebude, ale když si chceš komplikoval už vymyšlené a objevené tak si to komplikuj.
No předělávat to už nebudu, když už to mám takhle a mimo hlavní proud
Nicméně radostná zpráva - včera odpoledne jsem uskutečnil s Assault 700 dva lety a je to docela OK (limity křidélek a výškovky se mi po úpravě té podlážky pod gyrem podařilo nastavit na +/- 10°).
Píšu docela, protože to má drobné mouchy.
V dopředném letu při přidání kolektivu sice heli letí nahoru, ale nesmyslně skloní čumák k zemi, prostě nejde vodorovně nahoru. Ale asi je u Spirita na to nějaký parametr, ne, abych se to odstranilo?
Pak se mi hřeje docela motor - a to bylo včera nějakých 7° a heli nelítala 3D, jen tak se sunula po obloze a celkově 4 minuty. To mě trápí trochu víc, protože až bude opravdu teplo, tak se ten motor utaví. Mám tam pastorek 12T, který se k heli standardně dodává, motor je RotorStar 530 kV.
Přemýšlím o menším pastorku, ale potom bude problém s vymezením vůle v ozubení a motor má jasně stanovené uchycení, které se nedá měnit, jedině úpravou děr v bočnicích u uchycení lože motoru a domečku ložiska pro hřídel motoru a do toho se mi moc nechce.
Mirek