ZeXx86 wrote:
Hlavni je nastavit spravne parametr Max. Pokud by byl nize, nez mozny rozsah ESC, nebude moci pridat tam, kde to je potreba. To je casty duvod, proc governor nedrzi ve vetsi zatezi. Muzes zkusit pridat u Max. napr. o 10-15 hodnot, zda bude pozorovatelny rozdil.
Zkusil jsem zvednout max. plynu na 120 (zisk governoru 7, drzeni otacek 1). Zadne zlepseni. Kdyz dam ve visu plny kolektiv (12st.), nebo delam velky looping, je slyset jak otacky klesnou a nechce se mu ztoupat:
Attachment:
MP_governor_spirit_7_1_plyn_120.png [ 226.26 KiB | Viewed 871 times ]
Pri zmene max. na 150 zadny rozdil. Dale odezva 10, max 120 (kolem 6. minuty jsem zkusil jen viset a otacky jsou celkem konstantni):
Attachment:
MP_governor_spirit_10_1_plyn_120.png [ 228.82 KiB | Viewed 871 times ]
A nakonec jsem zase zkusil YGE governor s nastavenim (P 0.9, I 0.03):
Attachment:
MP_governor_YGE_0.9_0.03.png [ 224.59 KiB | Viewed 871 times ]
Jak je videt, YGE governor drzi lepe (otacky jsou o neco vyssi, nevsiml jsem si, ze po poslednich zmenach mam na Spirit governoru cca 2500ot/m, ale to myslim nevadi - podobne kolisani otacek jsem mel i pri 2800ot/m). Radeji bych pouzival Spirit governor, prijde mi, ze s nim lepe drzi ocas pri prudkych zmenach kolektivu, ale to kolisani otacek je o dost vetsi a nevym co bych jeste mohl zkusit zmenit...