Ahoj, díky za odpověď,
- lítalo to, ale nemohl jsem tomu věřit, tak do vyjasnění jsem to chtěl zatím raději vytáhnout
Quote:
F: Stabi funkce se pouziva prave pro aktivaci zachrany a nebo zachrany.
Kanal 5 se v tomto pripade nepouziva pro aktivaci zachrany ani stabilizace, ale pouze pro nastaveni zisku a letoveho rezimu (head-lock/normal).
Tak to taky mám. Funkci "F:" a přiřazeným kanálem 8 aktivuji záchranu. Jen jsem zmíňoval, že pokud mám na 5. kanálu nastavený zisk "0", tak záchrana nefunguje.
A ano, mám k jednotce připojeno BT. Je fakt, že když jsem to zkoušel, tak jsem měl vždy připojeno BT, nebo PC. Že by to dělalo neplechu?
To BT jsem měl doposud léta připojené trvale na jiném Spiritu v heli a neměl jsem s tím problém. Tuto jednotku co mám v letadle jsem zatím s BT neprovozoval.
Zítra půjdu do garáže a vyzkouším to s odpojeným BT a uvidíme.
Ještě abych se vrátil úplně na začátek. Můj hlavní problém je v tom, že při aktivaci záchrany se jednotka po několika úspěšných pokusech najednou rozhodne, že místo aby letadlo zvedala nahoru, tak jej vrhne dolů.
Toto mi jednou udělala i jednotka v heli s nějakou starší verzí FW, když jsem měl špatně nastavenou "optimalizaci směru piruet" a aktivoval jsem záchranu, tak šla do země.
Pokud nepomůže odpojit BT, tak bych jednotku nejraději přivezl a klidně i s érem.Pokud by to teda bylo vůbec pro Vás schůdné. Teď jezdím do Havířova obden.