|
It is currently Fri 22. Nov 2024 0:22:59
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
pkotatko
|
Posted: Mon 24. Nov 2014 7:59:07 |
|
|
Na otevreni tohoto tematu me privedlo jine tema v anglicke sekci, kde Tomas vysvetloval jak nastavit jednotku. Mozna by stalo za to i trochu vice do hloubky vysvetlit co ktery parametr dela a jak se to projevi na letovych vlastnostech heliny. Pripadne i co udelaji ruzne kombinace techto parametru. To bych ale nechal na Tomasovi. Me to nedalo a vyzkousel jsem si to. Dlouho jsem Spirita nastavoval systemem, ze : -co nejvetsi zisk cykliky -letovy projev uplne vlevo -relativne vysoka rychlost rotace -nizsi pocatecni reakce. Postupem doby jsem si na to takhle zvyknul a libilo se mi to. Nastavoval jsem to tak i jinym lidem a nikdo si nijak nestezoval. Vcera jsem ale na to sel uplne jinak. U Goblina jsem postupne prenastavil na nasledujici : -zisk hlavy ze 70 na 50 -letovy projev z 1 na 8 -rychlost rotace z 12 na 8 -pocatecni reakce z 5 na 11 Tyto zmeny jsem delal pomalu po krocich pres letove banky. Chce to si zase trochu poletat, ale moc se mi tohle nastaveni libi.
|
|
Top |
|
|
Habásek
|
Posted: Mon 24. Nov 2014 12:20:10 |
|
Joined: Sun 09. Jun 2013 13:14:17 Posts: 997 Location: Plzeň
|
Tak já to právě dělám naopak. Jdu od zisku hlavy 55% a zvedám, to samé ocasní zisk a ostatní paramery, rychlosti rotace, reakce cykliky ...
_________________ Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others) Spirit Wave & JETI DS 12 http://www.habada.cz
|
|
Top |
|
|
ZeXx86
|
Posted: Mon 24. Nov 2014 12:47:58 |
|
|
Site Admin |
|
Zakladem je nedavat vyssi rychlost rotaci, nez je potreba. Hlavne ne takovou, jakou uz nezvladne samotna heli (coz je vetsinou rotace nad 10-12). Na svych heli mam rotace 10/10, pocatecni reakci na 10, letovy projev na 6-8. Zisk cykliky na Protosovi mam 40-64% i kdyz jde bez problemu 70%. S vyssim ziskem ztrati heli trochu te prirozenosti, takze na nejaky smack nekdy neni spatne zisk i snizit. Heli takto reaguje perfektne rychle ale zaroven jde ovladat jemne. S nizsi rotaci se jeste vice zjemni.
_________________ Spirit System developer
|
|
Top |
|
|
dartanan
|
Posted: Tue 06. Oct 2015 3:35:58 |
|
|
A aké by to malo byť čo najideálnejšie nastaviť na maketové lietanie podľa vás ?
|
|
Top |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
|