Takže začnu výpisem jednotek co jsem měl a bude to od nejhoršího k nejlepšímu.
Robird G31 - funguje ale na cyklice je to bída, vrtulka nic moc, doladit to pořádně nejde, nepřesný a nestabilní
ZYX - s tím jsem byl celkem spokojen nelétal špatně ale přesnost a preciznost nic moc, občas si dělal co chtěl
HC3SX - vrtulka perfektní ale cyklika mi nesedla, není tak "robotický" , záchranu nepoužívám
xxBary - spokojenost, vrtulka perfektní, cyklika celkem přesná, létá jako "robůtek" (na Sniperu před Spiritem)
Spirit - tak vrtulka je super srovnatelná s HC3SX, cyklika dokonalá, rychlost reakce na povely, přesnost zastavení a dokončování obratů je úchvatná, pořád jsem nevěděl co znamená cítit heli na páčkách, teď už to vím.. Stabilita, to je kapitola sama o sobě, dnes vítr 5ms a krom toho že jsem se s tím rval na kolektivu bylo to jako za bezvětří, dokonalé reakce, přesnost. Letoví projev mám hodně v levo a heli je prostě dokonale robotická a poslouchá na slovíčko, nemění sama směr letu a to i ve větru, kam to pošlu tam to letí přesně tak jak jsem to tam nasměroval a netřeba žádných korekcí, u konkurence se to musí pořád trochu korigovat, zde ne, když se dobře naletí tak to jede jako po kolejích.. Nevím co bych napsal více, třeba mě ještě něco napadne tak to doplním.. Ono se to spíše musí zažít na vlastní palce, pak je ten rozdíl znát nejvíce
..