|
It is currently Fri 22. Nov 2024 7:07:20
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
VTrex
|
Posted: Thu 25. Feb 2021 19:22:17 |
|
|
Ahoj přátelé, prosím o radu. Před časem jsem zakoupil jednotku Spirit pro k vrtulníku Trex550E, bezpádlo. Vysílačku mám Futaba T14SG a přijímač Futaba R617FS. Pokusil jsem se nastavit jednotku podle návodu od spiritu. Kolega mi dal informaci že jde vše nastavit v přes počítač a v rádiu se nemusí nic nastavovat, (asi to není úplně pravda). Po připojení k PC jsem vše nastavil až na plyn který prostě nefunguje, není mi zcela jasné kam mám připojit konektor od regulátoru, zkoušel jsem připojit jak do jednotky pozice AUX1, tak i do přijímače na pozici kanálu pro plyn. v nastavení jednotky se mi stále zobrazuje hláška kanál plynu nepřiřazen a nejde přiřadit. Prosím o radu co s tím. Děkuji
|
|
Top |
|
|
ZeXx86
|
Posted: Thu 25. Feb 2021 20:05:07 |
|
|
Site Admin |
|
Zdravím,
v případě zapojení PWM je nutné připojit regulátor do přijímače. PWM spojení data o plynu nepřenáší, takže nelze přiřadit ani kanál v jednotce ani ho využít.
Pokud by tam byl přijímač, který podporuje SBUS (podporuje většina novších), tak stačí jedna propojka a pak lze použít výstup plynu jak z přijímače tak jednotky.
_________________ Spirit System developer
|
|
Top |
|
|
VTrex
|
Posted: Fri 26. Feb 2021 12:57:52 |
|
|
|