Přeju hezký den všem,
nastavuju Spirita a zakysnul jsem na - pro mě záhadném - chování. Zapojení mám provedené podle přiloženého obrázku (DSMX satelit), když vrtulník inicializuju, všechno se zdá v pořádku - jednotka reaguje na naklánění vrtulníku, serva reagují na všechny povely správně, motor se roztáčí a zastavuje jak má.
Jenže v momentu, kdy aktivuju na Tx Throttle Hold (-5%), tak mi vyjede kolektiv až nahoru, heli přestane reagovat na povely a naklánění. V monitoru nastavování Spirita spadne Kolektiv z nějakých 98% na -103%. Po deaktivaci TH už to zůstane tak jak je.
Jediné logické vysvětlení mě napadají prohozené nějaké kabely, ale to by přeci napřed nereagovala heli správně? Prosím, pokud někdo tušíte jak z tohohle zákysu ven, poraďte, už se s tím mořím dva dny
Doplnění: křivky Th i Pit mám v Tx nastavené momentálně lineární, 0-100. Prostě mi hlava nebere, jak by se signál určený pro ESC mohl dostat do Kolektivu. Předtím jsem měl AR7200BX a ještě předtím klasické gyro píchnuté do přijímače. Tx je DX7 (DSM2).