Jestli znáš něco o helinách, lítáš je, dovedeš perfektně mechanicky nastavit vrtulník , jak je v návodu bezpadla, tak se toho neboj, drž se návodu, větu po větě. Vypadá to, že to je dlouhý. Ale zdá se mi že to šlo rychleji než jsem předpokládal. Heli letěla na první pokus, přednastavené TREX 550/ nutno upravit smysl výchylek atd. / aby ti to sedělo na tvou vysílačku a serva.
P.S. Záchrana je boží, mam tam akro typ. Za 14 dní pokrok v akrobačce, co jsem neudělal ani za rok.
Jinak cena příznivá, / ne jako předražený BD z germánie/ , musím říct je už jedna jednotka Spirit se mi zaplatila. / neli více/
Jo a zjistil jsem, že více lítam a NE šroubkuju, a čekam na díly- jak bylo v minulosti zvykem.
Mile rád podpořím českého výrobce, nevím proč bych měl posílat svoje korunky někam do ciziny,když tady mám super fungující luxusní český výrobek,který přinese několika lidem práci .
Mnoho lidí si zatím neuvědomuje, pokud nebudeme podporovat české výrobce , budeme za chvíli nezaměstnaní. Pokud si někdo myslí, že se ho to netýká, tak sám za několik let uvidí