Takhle, zde nemam problem s bindovanim... satelity se nabinduji pokazde napoprve a ihned sviti. Problem je v tom, ze mi nenaskoci DSMX ikonka vpravo nahore ve vysilaci ani v procesu bindovani - ukaze se pouze ze to pobezi na DSM2 a 11ms. Takze kdyz to shrnu:
1) Aktualizoval jsem fw na DX8 na posledni verzi 3.01
2) 15x jsem zkusil bindovaci proces - pokazde se satelit chytl ihned ale vzdy na DSM2 a 11ms
3) vzal jsem satelity z MSH Brain jednotky - stejny problem - zase pouze DSM2 a 11ms
4) vratil jsem satelity do MSH Brain a znovu nabidnoval - satelity se ihned chytly a jedou na DSMX 11ms
5) to same jsem zkusil se satelitem ktery jsem mel urcen pouze pro spirit jednotku - DSMX 11ms
Ikdyz mam ve vysilaci nastaveny protokol DSMX a 11ms, tak se spiritem to ne a ne rozchodit. Vzdy se to nabinduje bez problemu, bohuzel pouze na protokolu DSM2 s rychlosti 11ms. Z toho mi plyne ze je tu muze byt nejaky problem na strane jednotky?! Jelikoz si nedovedu vysvetlit ze neco delat spatne, dkyz mi to na druhe jednotce co je vedle na stole funguje bez problemu. Samozrejme na DSM2 se taky liat da, ale byl bych rad kdyby se tu nasla odpoved
Diky za rady...