Už to vypadalo, že z testování nic nebude, protože jsem nebyl schopný vrátit mixy tak, aby se kanál gyra při deaktivaci TH choval divně, ale nakonec jsem našel na staré kartě zálohu modelu.
Když se vrtulka dostane do toho stavu (nadoraz a nereaguje na knipl, LED na Spiritovi svítí nepřerušovaně), tak v diagnostice Spiritu se pohyb kniplu směrovky normálně projevuje...
A povedlo se mi ten stav opakovaně na stole vyvolat. Při deaktivaci TH po zapnutí přijímače mi, jak jsem psal, skočí kanál gyra na 100 a pomalu přejde na původní hodnotu. Těch 100 na vysílači je ale přes maximum (115) ve Spiritovi. A když v tom okamžiku pootočím vrtulníkem (teď v noci jsem vypnul kanál plynu, normálně asi stači snaha vyrovnat reakční moment motoru), vrtulka odjede na doraz a dál nereaguje.
Následně jsem si to portvdil tím, že jsem zvedal hodnotu v kanálu gyra, když o něco přesáhla hodnota max. 115 (v diagnostice Spirita), začala se vrtulka chovat divně (různě poskakovala) a po chvilce skončila v popisovaném stavu.
Zajímava zkušenost, člověk musí být stále ve střehu a nepodceňovat podivné chování. Mohl jsem si ušetřit listy a smykátko
Jsem ale rád že už přesně vím čím to bylo způsobené a jak se tomu vyhnout.