Jiny COM jsem zkousel, problem to nevyresilo. Zkousel jsem i znovu sparovat. PC aplikace ale najde ten spravny COM (v mem pripade COM9), ale stejne napise ze nenalezena jednotka. Tipnul bych ze to bude rychlosti PC (netbook), nebo rychlosti BT, proste driv nez se to pripoji vyprsi nastaveny cas. Mozna tomu pomaha i fakt ze mam s PC sparovane 3 podobne moduly. Ale nic se nedeje, v telefonu to funguje a to je dulezite. PC jsem chtel pripojit jenom z lenosti sundavat kabinu a pripojovat kablik a kvuli vetsimu komfortu PC.
Díky za snahu. Jinak jednotka lita na defaultni nastaveni perfektne, takze ladit ani moc nepotrebuje, spis si s tim hraju a zkousim co ktery parametr presne dela. Tomasi, opravdu perfektni prace, perfektni podpora, nevim co by mohlo byt lepsi
Mozna mit moznost zachrany i stabilizace najednou (0-25% stabilizace, 25-50% zachrana, 50-100% zisk gyra...), moje idea byla nastavit jako failsafe stabilizaci a vypnout motor (jednou mi umrely baterky v TX) pak by to pristalo vicemene samo, ale to je jenom nepodstatny detail