ZeXx86 wrote:
Tak to je fajn. Jen nedoporucuji nahravat pres BT firmware. SW pro PC nebyl s BT zatim testovan, proto doporucuji zvysenou opatrnost.
Nahravat FW bezdratove bych ani nezkousel... precejen muze se neco pokazit (vypadne signal, spatne se data prenesou do jednotky, atd.) a je z toho prusvih. Aktualizovat urcite pouze jen pres kabel, co se tyce nastavovani, tak to funguje skvele i pres BT a notebook. Vyuzivam casto doma, kdyz se mi nechce pripojovat kablik od heliny do notebooku a omezovat se jeho delkou
Na letisti potom samozrejme telefon + BT modul. Stouram do toho porad, ladim, zkousim co jaka zmena udela na letovym projevu a postupne clovek chape, co ktery parametr presne ovlivni a co by cloveku vyhovovalo nejvic. Samozrejme aby mi helina letela, tak na to stacilo stravit 15minut prvotniho nastavovani doma, a pak jen jemne doladeni na letisti. (Kdyz to srovnam s vypujcenym helicommandem, tak u neho jsem stravil za pomoci kolegy asi 2 hodiny nastavovanim a ladenim a pak jsem to stejne dal po dvou baterkach pryc, protoze se mi hryzly serva - hold pripojeni pres satelity nemeli vubec vyresene)...