Dobrý den,
dnes jsem provedl pár testů:
1) let Governor přes spirita: Odezva governoru: 6; Míra držení otáček: 4 při použití záchrany otáčky opět vyletěly na horu a neklesly (Odhaduji že listy hlavního rotoru při daných otáčkách mají příliš malý odpor)
2) let Governor interní v HOBIWING PLATINUM V3 100A otáčky drží neklasnou ani nestoupnou SUPER!!!.
Třeba někomu pomůže shrnutí toho co jsem změnil a mohlo to mít kladný vliv.
1) výměna řemene za kardan menší vibrace odpadla nutnost napínat řemen a řemen o sebe mohl škrtat
2) jednoduchá páka ovládání vrtulkové hlavy nahrazena složeným přepákováním s mnohem vyší tuhostí a minimální vůlí.
3) servo vrtulky bylo původně upevněné na ocasním nosníku držáky lože pružily a deska se mohla hýbat, vyřízl jsem L bok vrtulníku a servu udělal lože v boku vrtulníku nyní "vůbec" nemůže pružit
4) přesunul jsem trochu do zadu Spirita Pro aby osa Spirita byla v ose desky pro upevnění gyra. (na místo s nejmenšími vibracemi)
5) zpoždění serva vrtulky jsem dal na 10
6) zahodil jsem regulátor SPIN 66 od Jetimodelu ten 100% způsoboval cukání hlavního rotoru a vrtulník ocasním rotorem nestíhal kompenzovat vzniklé momenty!!!
Nyní vrtulník funguje tak jak má!!! Pro špičkové vyladění pro každý letový režim mi čeká ještě dlouhá cesta ale to už bude zábava
.
Konečně mi padl kámen ze srdce.
Pořád se mi nedařilo odladit vrtulník byl hodný, obratný necukal se v křeči. Samotnému se mi nepodařilo odhalit příčinu problémů, BYL TAK ZOUVALÍ ŽE JSEM CHTĚL SEKNOUT S MODELAŘENÍM až na základě podnětů a rad lidí ze Spiritu přišel na příčiny havárie (rušení jednotky Spirit a Regulátor na nic)jsem na to přišel a odstranil.
TÍMTO VELICE DĚKUJI ZA POMOC LIDÍ ZE SPIRITU JSTE NEJLEPŠÍS pozdravem
Heřman