It is currently Sat 20. Jul 2019 18:41:52

All times are UTC + 1 hour





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Mon 25. Mar 2019 0:21:37 
Offline

Joined: Thu 18. Feb 2016 1:10:25
Posts: 30
I believe I have found a bug in the manner in which Rescue operates with RTH. I have Rescue on Aux2 and RTH on Aux3. I have Stabi set to Acro and I have 1.2 seconds of delay before it goes upright.

If I am inverted and activate Rescue via Aux2, everything works fine. The model will level out inverted and the switch to upright in 1.2 seconds. I have some collective added and the model never goes downwards.

However, if I am inverted and activate RTH via Aux3, RTH starts to function but there is a large drop in altitude when the upright-delay times out and the heli switches from inverted to upright. The negative collective persists through and after the transition to upright.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .