It is currently Mon 20. Aug 2018 1:41:36

All times are UTC + 1 hour





Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Tue 07. Aug 2018 15:41:26 
Offline

Joined: Tue 07. Aug 2018 12:55:23
Posts: 20
I have a Spirit Pro and i am currently using an AR4649T with a Satellite and the Uni-Cable for HobbyWing Telemetry. My Geo-link arrives tomorrow and in the manual it specifies that the Geo-Link uses the Secondary Satellite port on the Spirit Pro, the Uni Cable for HobbyWing Telemetry uses the Primary Satellite Port. Is it possible to use a Y harness on one of the 2 satellite ports to and use the Telemetry, Geo-Link, and Satellite RX, or will i have to remove either the Satellite or Telemetry?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 07. Aug 2018 18:33:46 
Offline

Joined: Wed 18. Jul 2018 15:20:54
Posts: 9
+1

Also very interested in how this will work!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 07. Aug 2018 19:10:43 
Offline

Joined: Mon 02. Oct 2017 22:35:03
Posts: 23
Use a Spektrum V2 adapter to plug the Sat into the Rud port.
You can use a Y cable to apply power to the 4649T or power it
using the Aux 2 port.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 08. Aug 2018 0:06:08 
Offline

Joined: Tue 07. Aug 2018 12:55:23
Posts: 20
i was scrolling through some of the other posts here, i came across this thread viewtopic.php?f=20&t=2677 discussing setup using a Satellite RX and the Geo-Link on the regular Spirit, ZeXx86 specifies that on the regular spirit with only 1 port, a Y-harness can be used for the Geo-Link and Satellite RX. one would assume this means the same would work with the Spirit Pro?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 08. Aug 2018 18:31:20 
Offline

Joined: Wed 18. Jul 2018 15:20:54
Posts: 9
Would something like this work providing power to two accessories from a single sat port?

https://www.amainhobbies.com/spektrum-rc-3-yharness-jst-ultra-lightweight-spmyhjst3ul/p21849?gclid=CjwKCAjwqarbBRBtEiwArlfEIAPl2Mid11hTVhOuOL7XpKdHIGsGZJvb9yDoTeZWcNA4Uc70arZN3hoCo1QQAvD_BwE


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 08. Aug 2018 19:52:23 
Offline

Joined: Mon 02. Oct 2017 22:35:03
Posts: 23
No you can NOT use a Y cable on the Geo Link.
It must be used by itself on the Sat port.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat 11. Aug 2018 13:07:23 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 7807
Here is how you can connect 3x Spektrum satellites and 1x SPM4649T together with Spirit Pro.
You can also connect 4th Spektrum satellite instead of SPM4649T - it is only necessary to modify Spektrum adapter so that signal wire is separately connected at the AIL pin.


Attachments:
4xSpektrum.jpg
4xSpektrum.jpg [ 659.98 KiB | Viewed 71 times ]

_________________
Spirit System developer
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .