It is currently Sat 23. Jun 2018 14:33:50

All times are UTC + 1 hour





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Thu 22. Feb 2018 23:28:33 
Offline

Joined: Sun 04. Feb 2018 15:31:41
Posts: 17
On a new build, I'm finding strange values in my Castle Creations Edge 160HV logs. There are random spikes in the 'throttle in' signal from my Spirit Pro fbl where the value randomly jumps to 2498 us.
It doesn't make sense to me because motor rpm is smooth during these spikes and I've already set the max the signal output in the Spirit to 1960 us.
I want to figure out if this just a false log or is the fbl really sending wacky signals.
I'm using the Spirit gov and set the ESC to helicopter mode with fixed endpoints.
Any ideas here?
Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 23. Feb 2018 8:12:51 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 7548
Hello,

what Throttle Frequency you have configured?
For Castle it can't be more than 60Hz otherwise a problems could occur.

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 23. Feb 2018 10:58:46 
Offline

Joined: Sun 04. Feb 2018 15:31:41
Posts: 17
I set frequency to 60 Hz.
Thanks.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .