It is currently Mon 16. Dec 2019 9:18:21

All times are UTC + 1 hour





Post new topic Reply to topic  [ 157 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Sun 07. Feb 2016 21:46:42 
Offline
User avatar

Joined: Sun 03. Jan 2016 17:42:58
Posts: 103
Habásek wrote:
Ale s připojeným a zapnutým BT se nedoporučuje létat, viz manuál.


Jo já vím. Když poletím s BT na palubě, tak bude sice připojený a zapnutý, ale bude rozpojený sw. A bude to jen tehdy, když budu něco ladit. Že by se někdo na mě připojil, nepovažuju za příliš pravděpodobné. Do haly kam chodím spirita nikdo nemá. Takže asi ani sw. Venku, to by byla velká náhoda. Když tak se to dá lehce odpojit. Nebo aspoň já mám udělaný vývody v pohodě přístupný.

Jinak díky ti za rady, nejen tady, ale i jinde na fórech. Vy kluci šikovný z Plzně :lol: .

_________________
Netopyr


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun 07. Feb 2016 23:55:13 
Offline
User avatar

Joined: Mon 27. May 2013 22:28:32
Posts: 341
Netopyr wrote:
Ahoj,

zatím nemám velkou zkušenost se Spiritem, dnes první baterky venku, super zážitek, už se těším na další. Jen dva poznatky. Píšete, že lítáte se zapnutým bluotooth, ok asi budu taky. Ale jedna věc, když jste spojeni nefunguje přepínání bank. Což je asi normální. Takže se musí rozpojit aspoň sw. Další věc, když nedám odpojit v aplikaci, ale rovnou odpojím konektory od BT, tak stále nejdou přepínat banky. Ano nemám problém dát odpojit a pak letět. Jenom na to dát pozor. Díky za super výrobek, navíc bonus je český a výrobce se o nás hezky stará. Jsem rád a nadšen, že můžu používat Spirita.

Netopyr


Ahoj,

ono jde o to ze aplikace po priprojeni na spirita prepne ovladani bank na aplikaci, pri odpojovani zase prepina rizeni na vysilac. Pak souhlasim s Habaskem, litani s pripojenou android aplikaci se nedoporucuje. Muzes napriklad ladit subtrimy, tim se zamknou serva a pak vyzkousis to proletet a nestesti je na svete. A to je jen jedna z veci co se muze stat.

_________________
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 08. Feb 2016 7:22:05 
Offline

Joined: Sat 08. Jun 2013 12:16:46
Posts: 883
Dalsi vec je, ze BT modul se stale snazi s necim spojit. Tedy vysila. A tedy je zde teoreticka moznost nejakeho ruseni. Neni nic jednodussiho nez malinky vypinac na napajeni BT modulu. A zapnout si ho jen kdyz je potreba. Pro let zase vypnout.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 08. Feb 2016 8:12:55 
Offline
User avatar

Joined: Sun 03. Jan 2016 17:42:58
Posts: 103
Ahoj,

ano máte pravdu, asi změním názor. Vypínač sice malinký se mi moc nechce. Přeje jenom není 250 velikost co unese vše. Ale vypínač určitě ano. Navíc si myslím, že je to jen na začátek a postupně toho ladění bude ubývat. Děkuji. Cením si názorů zkušenějších.

_________________
Netopyr


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 08. Feb 2016 13:07:45 
Offline
User avatar

Joined: Mon 27. May 2013 22:28:32
Posts: 341
kotatko propagoval variantu ze mas ze spirita vytahnute kabliky a na konci jsou dva samce a BT modul se do toho jen pichne, me se to reseni take libi, je to jednoduche a elegatni.

_________________
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 08. Feb 2016 14:04:01 
Offline
User avatar

Joined: Sun 03. Jan 2016 17:42:58
Posts: 103
Jojo takhle to mám. Já se k jednotce ani nedostanu. Mám dva vývody na boku. Je to jen o moji lenosti. Něco nastavím krátký let, pristanu vytáhnu z kapsi telefon spojim nastavím odpojim letim. Ale asi nebudu línej.

_________________
Netopyr


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 08. Feb 2016 19:16:34 
Offline

Joined: Sat 08. Jun 2013 12:16:46
Posts: 883
BT modul muze byt i natrvalo fyzicky pripojen k jednotce. Staci odpojit jen jeho napajeni.
Na heline je vsechno namackane u sebe. A nikdy nevis jak muze ci nemuze vysilani BT modulu ovlivnit prijem prijimace. Vim o jednom pripadu, kdy nejaka kamerka s BT malem sundala sedmistovku. Nevim uplne podrobnosti, me stacila tahle informace k tomu abych BT modul nenechaval nikdy za letu bezet.
Vim komu se to stalo, takze by nebyl problem podrobnosti zjistit.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 09. Feb 2016 9:22:55 
Offline
User avatar

Joined: Sun 03. Jan 2016 17:42:58
Posts: 103
Jo taky jsem četl o případech rušeni navzájem. To zase bylo o pořadi zapínání a přiřazení kanálů. Nicméně budu rejpat. Co udělat vypínač napájení BT ovládány třeba v závislosti na reglu? Zapnu motor a vypínač vypne napájení BT. Do 250 to asi nebude, ale třeba někdo ve velkém stroji by to mohl použít.

_________________
Netopyr


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 09. Feb 2016 10:12:01 
Offline

Joined: Sat 08. Jun 2013 12:16:46
Posts: 883
Proc to zbytecne komplikovat. Mel jsem malinkaty posuvny vypinac na napajeni BT modulu. Opravdu takovy mrnous. Stejne tam tece 00nic mA. Nalepeny vzadu zevnitr na bocnici. Sahnes, zapnes, nastavujes. Vypnes, litas.
To by uvezla i 250tka. ;)

Pro inspiraci, jen naletovat na plusovy drat od BT modulu. Kolik takovy vylipac vazi ? 5g ?
http://www.djoro.cz/detail/vypinace-pre ... -5a-b.html


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 09. Feb 2016 13:14:17 
Offline

Joined: Wed 11. Nov 2015 16:46:48
Posts: 72
Attachment:
IMG_20160208_182543.jpg
IMG_20160208_182543.jpg [ 210.61 KiB | Viewed 1826 times ]
A nebo třeba tohle. Pro inspiraci.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 157 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .