It is currently Mon 16. Dec 2019 8:03:43

All times are UTC + 1 hour





Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Thu 18. Jul 2019 21:52:10 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 31
Dobrý den,

je možné ze Spiritu pomocí telemetrie přenášet úroveň vibrací do vysílačky?
Měl jsem za to, že to jde nějak načíst př. jako čidlo/čidla v telemetrii.

Chtěl bych si nastavit varování na vysoké vibrace.

Konkrétně se mi jedná o FrSky/OpenTx.

Honza


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 19. Jul 2019 12:52:06 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 9070
Dobrý den,

ano, je toto možné.

Tyto data se přenáší v proměnné Fuel.

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 19. Jul 2019 16:02:48 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 31
Dobrý den,

Fuel mi nic neukazuje 0%. Zkusil jsem čidlo smazat a nadetekovat znovu. Čekal bych, že když zahýbu s vrtulníkem nebo ho ponesu něco tam naskočí. Teplota, volty z regulátoru Hobbywing mi FrSky ukazuje.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 19. Jul 2019 17:42:04 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 9070
Model by měl letět příp. alespoň mít zapnutý motor pro zobrazení užitečného údaje. Tato hodnota indikuje velikost vibrací, které se nepodařilo odfiltrovat a mají tedy vliv na chování modelu.

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 19. Jul 2019 18:54:25 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 31
Děkuji za odpověď snad to tedy bude v pořádku.
Odešlo mi servo cyklicky, tak to momentálně nemůžu otestovat.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 30. Aug 2019 19:43:02 
Offline

Joined: Sat 03. May 2014 22:28:00
Posts: 36
Zdravím,
Chci se zeptat jestli existuje tato možnost .. přenos informace o vibracích ... i pro vysílač Futaba T14SG a Spirit Pro v Nitro verzi .. a klasický Spirit provozuji s regulátorem Hobbyving

Děkuji
Renda


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat 31. Aug 2019 8:11:32 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 9070
Dobrý den,

ano i s tímto vysílačem se zobrazují vibrace, viz
http://manual.spirit-system.com/index.p ... lemetry/cs

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 02. Sep 2019 18:38:01 
Offline

Joined: Sat 03. May 2014 22:28:00
Posts: 36
Zdravím,
Tento postup znám .. ovšem položka zobrazující vibrace je jedinou která v seznamu "kontrolnik" chybí .. Mám verzi softwaru že začátku roku .2.6.0

R


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 02. Sep 2019 19:29:13 
Offline
User avatar

Joined: Sun 09. Jun 2013 13:14:17
Posts: 716
Location: Plzeň
renda wrote:
Zdravím,
Tento postup znám .. ovšem položka zobrazující vibrace je jedinou která v seznamu "kontrolnik" chybí .. Mám verzi softwaru že začátku roku .2.6.0

R


A jakou máš verzi fw ve Futabě?

https://futabausa.com/software-downloads/

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 02. Sep 2019 21:06:57 
Offline

Joined: Sat 03. May 2014 22:28:00
Posts: 36
Dobrý večer,
Vysílač mám futabu 14SG software č. 7 .. podle popisu by poslední "osmá" aktualizace mně nic nepřinesla k Heli .. nebo ano ?? Je potřeba přehrát poslední update ??

R


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .